Cautare

1025 de rezultate pentru "maican ilie" (4.57 secunde)
Fostul contracandidat al lui Geoana la sefia PSD, Andrei Alexandru (foto), considera batalia dusa impotriva acestuia de catre conducerea partidului drept o grava eroare politica, si afirma pentru Inpolitics ca locul acestuia la sefia Senatului ar fi vizat de socrul lui Ponta, Ilie Sarbu.
Functie in care Ponta ar vrea sa-l instaleze pe socrul sau, Ilie Sarbu.
Senatorul ILIE SARBU, liderul Grupului Parlamentar PSD+PC, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Pilotii orbi" pun alte biruri grele pe capul romanilor.
Grupul parlamentar al PSD din Senat l-a revalidat, luni, in unanimitate, pe Ilie Sarbu pentru functia de lider al grupului.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca, luni, la inceputul sedintei plenului, va anunta ca din grupul PSD+PC din Senat nu mai fac parte conservatorii.
"De ce nu il schimba Puterea pe Geoana de la Senat?" Senatorul PSD Ilie Sarbu a aruncat, miercuri seara, o sulita otravita in directia lui Mircea Geoana, intrebandu-se retoric, intr-o emisiune la Realitatea TV, de ce nu mai vrea puterea sa il schimbe pe Geoana de la sefia Senatului si sugerand ca ar exista un interes ocult pentru mentinerea acestuia in functie.
Ilie Sarbu: ... Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca senatorul Sergiu Nicolaescu, care demisionase din PSD luni dupa-amiaza, si-a anuntat, miercuri colegii ca a revenit asupra deciziei.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, la RFI, ca nu sunt sanse ca legea adoptata tacit la Camera care prevede abrogarea studierii Istoriei si Geografiei in limba materna sa fie respinsa in Senat.
Acum insa, Ilie Sarbu relanseaza discutiile si sustine ca schimbarea majoritatii s-ar putea produce "chiar saptamana viitoare". ... In acest context, declaratia de joi a liderului Ilie Sarbu apare mai degraba ca o amenintare venita intr-un moment in care Puterea vrea sa puna mana pe Biroul Permanent al Camerei Superioare.
O sa furnizeze niste sondaje placute probabil, in loc de locuri de munca si salarii Cristian Tudor Popescu a declarat ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii este "o bataie de joc la adresa omului muncii din aceasta tara", jurnalistul glumind ca "domnul Lazaroiu a concurat pentru postul acesta cu Alexandru Arsinel si Ilie Nastase si ca a castigat la mustata".
Liderul senatorilor PSD critica modul in care PDL "ignora" cazul presedintelui Consiliului Judetean Timis Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a criticat luni modul in care PDL si presedintele formatiunii, Emil Boc, "ignora" cazul liderului organizatiei democrat-liberale Timis, Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean, "acuzat, initial, de Agentia Nationala de Integritate, iar acum cercetat de DNA pentru conflictul de interese in care se afla de multa vreme, potrivit informatiilor publicate in presa centrala si locala".
Senatorul Ilie Sarbu a transmis un comunicat de presa intitulat:
Senatorul Ilie SARBU, liderul Grupului PSD, a transmis un comunicat de presa intitulat:
Sarbu:Senatorii PSD nu vor mai participa la sedintele comune daca nu va fi solutionata problema cartelelor de vot Senatorii social-democrati nu vor mai participa la sedintele plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pana nu va fi solutionata problema cartelelor electronice de vot, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sarbu.
Lideri ai USL, Eugen Nicolaescu (PNL) si Ilie Sarbu (PSD) acuza faptul ca in comisiile de buget-finante in care s-au aprobat numirile in CSA si Curtea de Conturi s-a lucrat in conditii in care nu a existat cvorum.
Ilie Sarbu (foto)vrea ancheta parlamentara pentru incidentele de la Timisoara Vizita liderilor PDL la Timisoara s-a facut in contextul unor masuri de securitate absurde, cu lunetisti pe blocuri, ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu, afirma liderul PSD Ilie Sarbu, pe site-ul partidului.
Senatorul ILIE SARBU a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Aceasta a fost principala acuzatie exprimata de Victor Ponta, Ilie Sarbu, Adrian Nastase si alti membri ai conducerii PSD, ieri, in sedinta Biroului Permanent, cand s-a decis demararea operatiunii de revocare din fruntea Senatului.
Se pare ca unele grupuri politice sunt mai naravase in aceasta perioada a anului.", iar dupa ce sefului Grupului PSD, Ilie Sarbu a cerut inlocuirea, Geoana a cerut sa se consemneze "ilaritatea din sala".
Senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD, a transmis un comunicat de presa intitulat: "Guvernul Boc - minciuna, dezinformare, demagogie".
google-analytics.com